Informatie unieke koekjesstempels

Zoek je een originele traktatie of presentatie? Geef baksels en lekkernijen een persoonlijke twist met gebruik van een koekjesstempel. Tover je zelfgebakken koekjes in een handomdraai om tot een bijzondere traktatie. Voor thuis, op school of op het werk. Een superidee voor een verjaardagsfeestje, bruiloft, traktatie op school, geboorteborrel of kraamfeest. Maar een koekjesstempel kan ook dienen om een bedrijfsactiviteit, productpresentatie of beursdeelname extra flair en karakter te geven. De koekjesstempel is bedoeld voor een afdruk in koekjesdeeg, fondant of marsepein.

Op onze website zie je tal van voorbeelden van leuke koekjesstempels. De exemplaren die je hier ziet zijn al ontworpen door MeervanMoos maar ook een eigen ontwerp kan door ons gemaakt worden. Speciaal voor je kraamvisite maken we koekjesstempels met de naam van je kind. Een wel heel origineel kraamkoekje! Al onze stempels voor koekjes worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt en zijn van een zeer hoge kwaliteit.

Wat krijg je naast de unieke koekjesstempels

Bij je eerste bestelling ontvang je deegrolgeleiders, een recept, baktips en indien van toepassing een uitsteekring cadeau.

Als je koekjes gaat bakken heb je natuurlijk een goede uitsteekvorm nodig. Liefst eentje die perfect past bij de diameter van de koekjesstempel zodat het uitsteken in één vlotte beweging gaat. Met een uitsteekvorm krijgen alle koekjes precies dezelfde vorm en zijn ze allemaal even groot. Ziet er wel heel professioneel uit, niet?

Perfecte koekjes bakken die niet onder doen voor die uit de winkel of die van de bakker, kan alleen goed lukken als je handige deegrolgeleiders hebt. Twee latjes van 5 mm dik leg je naast het uit te rollen deeg. Dit zijn de geleiders voor je deegrol. Je rolt de deegrol over de latjes en zo kan het deeg dat je uitrolt niet dunner worden als de latjes. En dat is echt het beste geheim dat we je kunnen vertellen. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je koekjes allemaal even dik en glad – dat is zonder deegrolgeleiders onmogelijk- zijn.

Zelfgemaakt ontwerp koekjesstempel

Heb je een zelfgemaakt ontwerp in je hoofd? Denk aan een tekening, logo, schets, foto of tekst. Mail deze naar info@mevrouwmoos.com in liefst in zwart-wit, in de hoogst mogelijke resolutie. Kleine sierlijke patroontjes zijn mooi, maar beter is het om te kiezen voor een wat grover en groter patroon. Hiermee vergroot je de kans op goed gelukte stempelkoekjes. Een afbeelding van internet aanleveren is niet mogelijk tenzij je vooraf de schriftelijke toestemming hebt gekregen van de maker of auteur. Prijs voor maatwerk is € 30 per koekjesstempel.

Prijzen

Prijzen vind je op de productpagina’s, vul het gewenste aantal in en de totale prijs wordt aangepast.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd

Op werkdagen voor 11.00 uur besteld is de volgende dag verzonden (dit geldt voor Nederland en België)