Reviews

Laat je overtuigen door onze klanten. Mevr. Moos streeft naar 100% tevredenheid.

Hier vind je foto’s van koekjes gemaakt door klanten.

Ook BAKKENDERWIJS heeft onze koekstempel getest, een uitgebreide review is te lezen op haar site “www.bakkenderwijs.nl”.

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (aantal reviews: 78)
5 star95%
4 star4%
3 star0%
2 star0%
1 star1%
5,0 rating
17 januari 2021

Perfect gelukt met de stempeltjes. Scherp resultaat. Heerlijk koekjesrecept, ideaal voor kindjes, en ook als leuke verrassing vorm uitstekertjes in het pakket. Topservice. Dank je Mevr. Moos

Ann Claeys
5,0 rating
15 januari 2021

Prima kwaliteit en correcte klantenservice!

Stephanie
5,0 rating
12 januari 2021

Kinderen vonden bakken erg leuk. Goed recept handig met de latjes. Mooi verpakt.

susan

Response from Meer van Moos

Wat zien de traktaties er mooi uit! Wat hebben de kindjes goed meegebakken.
Dankjewel voor het delen van je foto’s <3

5,0 rating
7 januari 2021

Topservice! De stempel werd daags nadien al bij mij geleverd. Leuk dat ik er vormpjes en info bijkreeg!

Valerie Vandromme

Response from Meer van Moos

Bedankt voor deze positieve review.
En wat fijn om te horen dat je tevreden bent

5,0 rating
7 januari 2021

Ik bestelde een koekstempel met naam. Nog voordat ik de stempel ontving had ik al een mailtje in mijn inbox dat de stempel niet helemaal gelukt was en dat er een tweede op komst was. Ik ontving de eerste en maakte er gelijk koekjes mee. Moest ik de mail niet gekregen hebben, ik zou het misschien niet gemerkt hebben dat de stempel niet volledig gelukt was. Alleszins topservice!!! Ik ben ook helemaal geen bakwonder, maar met dit recept voor de koekjes ga ik graag aan de slag. Wij bestellen hier zeker nog..

Leni Bogaert

Response from Meer van Moos

Wat zijn wij blij met een klant zoals jij ❤.
Ik hoop dat de nieuwe stempel snel is toegekomen. Het is erg druk bij bpost nu alle fysieke winkels dicht zijn in België.
Super om te horen dat je voornemens bent om in de toekomst nog andere stempels te bestellen.
Ik zie je bestelling met plezier tegemoet.

5,0 rating
7 januari 2021

Snelle levering en mooie stempel voor koekjes. Gemakkelijk te gebruiken en proper te maken

Monika

Response from Meer van Moos

Dank u wel Monika. Fijn dat u de moeite nam om uw waardering achter te laten.
De tip van de kleinere uitsteker nemen we mee.

5,0 rating
7 januari 2021

We kregen de koekjesstempel zoals voorzien snel in huis. Deze werd vergezeld met uitsteekvormen , recept, handleiding en begeleider voor de dikte van het deeg. Wat echt heel hartelijk werd onthaald bij ons!
De koekjes waren prachtig ! De stempel deed prima zijn werk, de tip van de stempel eerst in bloem te deppen is een must have ;-)!
We hebben deze stempel gebruikt als bedankjes na de geboorte van onze dochter, maar halen deze zeker terug uit de kast voor andere vieringen ( doop , verjaardagen etc)
Bedankt voor de top service en product!! Wij hebben hele positieve reacties ontvangen van het eindproduct.
Grace

Grace

Response from Meer van Moos

Dank je wel Grace. Fijn dat je de moeite nam om uw waardering achter te laten.
Leuk dat de stempel vaker gebruikt gaat worden. Probeer dan ook eens de andere smaakvariaties.
De foto’s zien er geweldig uit!

5,0 rating
7 januari 2021

Snelle reactie ivm vragen over de koekjesstempel. Het ontwerp werd met veel behulpzaamheid meerdere keren aangepast zonder probleem. Snelle levering en heel leuk dat je meteen ook een starterspakket erbij krijgt! Een aanwinst voor jouw bakmateriaal!

Kristel

Response from Meer van Moos

het was fijn om je review te lezen.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen

5,0 rating
7 januari 2021

Ik ben supertevreden over de koekjesstempels die ik reeds bestelde. Er is een mooie, ruime keuze op de website en de service kan echt niet beter. Ik had de stempels zeer snel in mijn bezit en alles kwam heel verzorgd aan. Ik hou echt van alle superlieve details in het pakketje: een handgeschreven kaartje, een mooie stickers, het recept op mooie kaartjes, attributen die je nodig hebt en
bovenal de fantastische stempels! Mijn dochters zijn er heel blij mee. Ik bestel zeker nog op deze site als ik voor iemand een mooi cadeautje nodig heb.

Ann Vermeir

Response from Meer van Moos

Bedankt voor je hartverwarmende woorden, Ann. Daar genieten wij van.

5,0 rating
3 december 2020

De stempel geeft mooi resultaat. Het recept is lekker. De baktips zijn heel handig.

Heleen

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor je review en foto’s. En ook heel hartelijk dank voor de zoektip.

5,0 rating
30 november 2020

Heel tevreden over onze gepersonaliseerde koekjesstempel. Vlotte service, goede communicatie en snelle levering! Super prijs-kwaliteit. Het starterspakket is helemaal compleet zodat je geen extra uitdrukvorm of accessoires moet bijkopen. Bijgesloten recept en baktips. Een aanrader!

Jolien

Response from Meer van Moos

Wat een geweldige hoeveelheid koekjes heb je gebakken ❤.
Dankjewel voor je lieve woorden, ik zit hier achter mijn pc te glunderen.

5,0 rating
24 november 2020

Ik bestelde de koekjesstempel met naam om zelf koekjes te maken. Super origineel en ook fijn om een zelf gemaakt cadeautje af te geven aan de peters, grootouders, vriendjes in de crèche! De reacties waren heel fijn. Het is ook iets dat je elk jaar opnieuw kan gebruiken en je kan er ook creatief mee zijn (andere smaken, andere versiering,…).

Ann

Response from Meer van Moos

Wat ben ik blij met jouw uitgebreide reactie.
Ik ben het helemaal met je eens, een zelfgemaakt cadeau wat met liefde en aandacht is gemaakt is het beste cadeau om te geven ❤.
Wat een leuk versiert om fondant-items aan het koekje toe te voegen

5,0 rating
13 november 2020

Irma, maakt zeer handzame stempels. De eerste “druk” ging niet helemaal goed, maar ze heeft kosteloos een nieuwe stempel gemaakt en toegezonden..echt fantastische service. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Mw. Moos zeker aanbevelen.

Lieselot Korsten

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor je bemoedigende woorden!

5,0 rating
12 november 2020

Super leuke geboortekaartjes voor mijn zoon en koekjesstempel voor mijn dochter. Snelle en duidelijke communicatie, top producten en perfecte service, we zijn erg tevreden.

Magdalena

Response from Meer van Moos

Wij zijn blij dat je zo content bent met onze producten. En dankjewel voor de reclame die je voor ons maakt. Echt superlief ❤

5,0 rating
12 november 2020

Ik heb een koekjesstempel cadeau gekregen van mijn schoonzus met de naam van ons dochtertje Jasmine. Heel leuk cadeau! Het bijgeleverde recept was duidelijk en gemakkelijk te volgen. Leuk om de koekjes aan gasten te geven bij de koffie als ze op kraamvisite komen!

Leen L

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor de foto’s en de fijne review.
Een koekstempel is een leuk cadeau idee.
Dat is een cadeautje wat je weer terugkrijgt in de vorm van lekkere koekjes…😊

5,0 rating
11 november 2020

Super tevreden van Mevrouw Moos, vriendelijke en snelle service! Absoluut een aanrader!

Annelies
5,0 rating
9 november 2020

Bestelling zeer snel ontvangen en dankzij bijgesloten filmpje zeer leuk om kinderen aan te zetten tot bakken. Naamkoekjes waren zeer goed gelukt en vielen bij iedereen in de smaak. Een leuke tijdbesteding in deze tijden 👍

An Vanden Berghen

Response from Meer van Moos

bedankt voor deze positieve review.
En fijn om te horen dat je tevreden bent.
En aangezien we toch binnen moeten blijven, is het bakken met je kinderen inderdaad een leuke activiteit.

4,0 rating
9 november 2020

Mooi afgewerkt product. Al veel complimenten gekregen op het bijgeleverd recept !

Lore Lauwerys
5,0 rating
29 oktober 2020

De jarige dochter was enorm blij met haar ‘naamkoekjes’. We gebruikten twee verschillende stempels: een koekjesstempel met naam en een uitsteker met naam. Met het recept en de tips konden we heel vlot aan de slag. Het recept viel trouwens ook bij alle koekjeseters enorm in de smaak. Ze zijn zo lekker dat we hier intussen wekelijks een nieuwe lading maken… Smaakt dus zeker nog naar meer!!

Veerle

Response from Meer van Moos

Bedankt Veerle, wij boffen maar met jou als klant! Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Dankjewel voor de mooie foto’s en zo leuk om te zien dan dat Kathe zo geconcentreerd de koekjes uitsteekt. De nieuwe bestelling wordt vandaag verstuurd.

5,0 rating
25 oktober 2020

Zeer tevreden over de koekjesstempel die wij bestelden voor het maken van onze geboortegeschenkjes. Snelle en persoonlijke service. Leuke kaartjes met duidelijk recept. Absolute aanrader.

Chiel Hex

Response from Meer van Moos

Beste Chiel
Dankjewel voor het delen van de foto’s.
Complimenten voor je bakkunsten. En wat zijn de koekjes leuk gepresenteerd in de zakjes met sterretjes.
En wat ik bijzonder leuk vind is dat je ons aanraadt

5,0 rating
21 oktober 2020

Super leuk product. Ik was heel tevreden

audrie
5,0 rating
20 oktober 2020

Heel tevreden over de gepersonaliseerde stempel met eigen lettertype. Vlotte communicatie & snelle verzending. Mooi verpakt en leuk dat er ook een (handig!) recept en uitsteekvormpjes bij zitten. We kregen veel positieve reacties op de koekjes, die we uitdeelden voor de geboorte van ons zoontje.

Lise

Response from Meer van Moos

Wauw 180 koekjes, en ze zagen er super mooi uit. Dank je wel voor het delen van de foto’s.
En dikke merci voor het delen op Instagram ❤, ik ben erg blij met reclame.

5,0 rating
16 oktober 2020

Snelle levering, mooi pakje met stempel en recept waarmee zelfs ik, zonder voorgaande baksuccessen op mijn palmares, erin slaagde om erg leuke koekjes te maken als klastraktatie voor mijn jarige zoontje.

Barbara

Response from Meer van Moos

Fijn om te horen dat de traktaties goed gelukt zijn.
Super bedankt voor het delen van de foto’s. De koekjes zien er geweldig smakelijk uit.

5,0 rating
3 oktober 2020

Zeer tevreden over de service, de opvolging en de kwaliteit van de stempel!
Een aanrader!

Ann
5,0 rating
30 september 2020

Super snelle levering, de volgende (werk)dag werd de stempel verzonden. Een goede stevige stempel, super handig dat er een uitsteker en stokjes bijzitten. Ook het recept staat op een leuk kaartje, een cadeautje om deze bestelling te ontvangen. Het instructiefilmpje op de site is super handig.
De koekjes zijn mooi en lekker en we kregen alleen maar positieve verrassende reacties op de koekjes!

Eline

Response from Meer van Moos

Fantastisch om te lezen, bedankt voor je positieve feedback

5,0 rating
29 september 2020

Ik heb geen bakkersvaardigheden, maar dankzij de fondant stempel heb ik zoveel complimenten gehad voor de mooie taart die ik er mee versierd had, dat het er wel even op leek.
Ook de cupcakes met de fortnite fondant afdruk als schooltraktatie voor mijn zoontje, vonden de kinderen super cool.
De fondant stempel wordt helemaal compleet als pakketje geleverd zodat je de fondant op de juiste hoogte kan uitrollen en met de snijder mooi rond kan uitsnijden.
Echt heel leuk om koekjes, taarten cupcakes en nog veel meer persoonlijk te maken.
Ook de levering was erg snel. 1 dag na mijn bestelling was deze al binnen.

Ruby

Response from Meer van Moos

Ruby dankjewel voor je review en je mooie foto’s. Ik begrijp niet dat je schrijft dat je geen bakervaring hebt. Wauw wat je daar hebt neergezet is werkelijk prachtig. Wat zal Sem trots geweest zijn toen hij de koekjes en de taart mocht uitdelen.

5,0 rating
29 september 2020

Ik bestelde de koekjesstempel als geboorte-traktatie voor ons zoontje, een coronaproof traktatie. Meteen ook een stempel besteld voor mijn dochter, omdat ze gewoon zo leuk zijn! Goede service, snelle levering, mooi verpakt en een lekker recept!

Evelien

Response from Meer van Moos

Dat is nog eens een goede reden: “omdat ze gewoon zo leuk zijn”.
Evelien dankjewel voor je mooie woorden.

5,0 rating
14 september 2020

Ik had op voorhand nog enkele vragen over mijn bestelling en kreeg onmiddellijk antwoord. Eenmaal besteld, zat mijn pakketje twee dagen later al in de brievenbus met bijbehorende attributen om de koekjes te maken! Echt topservice en een goed recept! Zeker een aanrader!

Loes

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor je mooie review. Als nieuwe klanten nu nog twijfelen of ze met meervanmoos in zee moeten gaan, dan is die onzekerheid weg genomen door jouw review.

5,0 rating
9 september 2020

Super leuk cadeau-idee!

Alix
5,0 rating
9 september 2020

Super tevreden over de koekjesstempel. Het pakket kwam zeer mooi verpakt aan. De stempels geven een heel mooi resultaat en het bijgesloten recept is heerlijk. Een echte aanrader.

Hanne Eeckhout

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor je positieve review en je mooie foto, de koekjes zien er smakelijk uit!

5,0 rating
13 augustus 2020

Heel fijne service. Snel, vriendelijk, heel erg mooi verpakt en de meegeleverde receptjes/ fiches zijn heel erg leuk. Een echte aanrader. Het recept van de koekjes is ook heel erg lekker. Ook erg fijn dat je het kan volgen via het filmpje. Ik ben heel erg blij met de koekdrempels!! Bedankt!

Lies Lambrechts

Response from Meer van Moos

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent.
Wij vinden het superleuk om te horen! Wij vinden het resultaat ook erg mooi…. Bedankt voor de mooie foto

5,0 rating
11 augustus 2020

Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Top service

Dorien

Response from Meer van Moos

dankjewel

5,0 rating
10 augustus 2020

Leuk idee als geboortetraktatie! Coronaproof, lekker én origineel!
De super service van Mevrouw Moos maakt het nog fijner om met deze gepersonaliseerde vormen te werken.

Angélique Savat

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor deze mooie woorden. En de werkelijk prachtig foto’s van de nog mooiere traktaties <3. De volgende keer graag via de mail bestellen zodat de BTW verlegd kan worden.

5,0 rating
10 augustus 2020

Wat een super mooie stempels, in een leuke envelop met allerlei extra’s een feest om te ontvangen! Hele snelle verzending en echt prachtige afwerking!

Suze

Response from Meer van Moos

Dankjewel voor deze mooie woorden en bedankt voor je tip voor wat betreft hoofdletters en kleine letters. De website is aangepast zodat de keuze in schrijfwijze direct zichtbaar is.

5,0 rating
10 augustus 2020

Heel leuk en leuk om te doen , de stempel is makkelijk schoon te maken . En erg leuk dat het koekjes recept erbij zat.

Marcela
5,0 rating
10 augustus 2020

super goede service, zeer handig in gebruik!

Liesbeth
5,0 rating
13 juli 2020

Het werkt goed mijn naam stond er mooi op.

Maribel
5,0 rating
2 juli 2020

Ik was op zoek naar een leuke traktatie voor mijn zoon. Hij was in de Corona periode jarig en we wilden graag een traktatie langsbrengen bij zijn klasgenootjes omdat hij niet op school kon trakteren. Koekjes zijn dan het leukste en het makkelijkst door de brievenbus te doen 😉
Het pakket zag er fantastisch uit. Keurig verzorgd. Fijne tips en recepten. Kan niet anders zeggen…De koekjesstempel is stevig en met veel zorg gemaakt. De combinatie van het deeg en de stempel zorgde voor een fantastische traktatie. Ingepakt in plastic zakjes in een grote mand voor de deur. Mijn zoon heeft het nog nooit zo druk gehad met zijn traktaties! Kortom een groot succes!

Marjolein

Response from Meer van Moos

Ik heb aan iedereen je foto’s laten zien, ik ben onder de indruk.
Jij bent de meester-bakker van deze week 😊 wat ziet het er heerlijk uit, wat zullen jullie gesmuld hebben van het nagerecht.

5,0 rating
2 juli 2020

Order is vlotjes verlopen, koekjesstempel werkt prima. Het is ook zeer handig om gedetailleerde instructies mee te krijgen. Heel content!

Jessie

Response from Meer van Moos

Dank je wel voor de mooie foto’s en je uitgebreide review. We worden heel blij van deze mooie foto’s en woorden ❤

5,0 rating
2 juli 2020

De koekstempel is fantastisch! Zoals omschreven. Ook fijn dat er een hele duidelijke gebruiksaanwijzing bij zit voor zowel het gebruik van de stempel & een goed recept (met tips!) voor de koekjes. Ik heb de koekjes voor de geboorte van onze dochter al gemaakt en ‘bak-klaar’ ingevroren. Even ontdooien, de oven in en zo heb je snel een leuke traktatie voor de kraamvisite. Al met al een succes!

Matthia

Response from Meer van Moos

Wat zien de koekjes er lekker uit! Dankjewel voor het doorsturen en het schrijven van een review. En handig om het deeg in te vriezen, zodat je het later kunt gebruikem.

5,0 rating
2 juli 2020

Wat een leuke, gemakkelijke en goed hanteerbare site. Duidelijke informatie. Goed verloop van de bestelling. Supersnelle ontvangst. Alles was supergoed in orde. Materiaal is van kwaliteit, het recept en de tips zijn heel duidelijk, koekjes waren superlekker, de vorm goed aanduwen en de stempel staat er perfect in. Zeer zeer tevreden van!! Een aanrader!

Julie

Response from Meer van Moos

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Dat doet ons deugd, bedankt!

4,0 rating
2 juli 2020

Hele mooie kwaliteitsvolle stempel.
Makkelijk in gebruik als je de deeg echt heel goed door elkaar mengt. Best met een keukenapparaat.
1 ste keer waren de koekjes niet mooi ik 1 geheel, erg brokkelig. Door advies te vragen was het wel goed.
Bij vragen antwoord je zeer snel en geef je goed advies.

Shana

Response from Meer van Moos

dat geldt voor iedereen, heb je vragen, schroom niet om te mailen. We staan voor je klaar! Dankjewel voor je lieve woorden. En de mooie foto’s, wat is het een mooi geheel geworden.

5,0 rating
18 juni 2020

Heel erg bedankt om dit zo snel te verzenden, wij hebben vandaag al het pakketje ontvangen. Wat prachtig verpakt, met het recept en de tips erbij! Een warme dankjewel ook voor de fondant stempels. Wij zijn gelijk aan de slag te gaan. Wat zijn de koekjes moooi geworden

marja

Response from Meer van Moos

Bedankt voor je hartverwarmende woorden, Marja! Dat stemt ons heel vrolijk. Geniet ervan! 😍

5,0 rating
6 juni 2020

Onze kinderen kregen elk een koekjesstempel met hun naam. Ze vonden het een heel leuk cadeau. Koekjes bakken was nog nooit zo leuk. Het was even zoeken naar het juiste deeg zodat na het bakken de naam ook mooi in het koekje bleef staan. Maar dankzij het juiste recept op de website van Mevrouw Moos, zijn we er in geslaagd om een mooi resultaat neer te zetten. Onze kinderen van 6 en 8 slagen er in om zelf de koekjes uit het deeg te maken. Het resultaat is mooi en lekker! Koekjes met je naam op om mee naar school te nemen of voor bij je verjaardagsfeest uit te delen, wie zou dat nu niet willen!! We zijn heel tevreden over de samenwerking met Mevrouw Moos. Zeer vriendelijk, snel en alles verloopt correct. Een aanrader voor iedereen!!

Mieke Witvrouwen

Response from Meer van Moos

Fantastisch om te lezen en de foto’s te zien, Mieke! En complimenten voor de kindjes, want het zijn hele mooie koekjes geworden. Ze hebben de “bak”genen <3

5,0 rating
13 mei 2020

We zijn heel tevreden over onze bestelling bij Mevr. Moos
We kregen de nodige begeleiding bij het aanleveren van een ontwerp, het is leuk om iemand met kennis van zaken te spreken!
De bestelling kregen we heel snel in de bus, al wonen we in België.
Een aanrader voor wie een origineel idee heeft omtrent geboorte, verjaardagen, …
De koekjesstempel zal hier ettelijke jaren gebruikt worden.

Myriam

Response from Meer van Moos

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling! Dat doet ons deugd, bedankt!

5,0 rating
11 mei 2020

Zeer snelle service en superleuk om de koekjes te maken met de koekjes stempel

Sara
5,0 rating
18 maart 2020

Ik had eerst een stempel met olifantje besteld via bol.com….na de geboorte van onze kleinzoon heb ik er 1tje besteld met een olifantje en zijn naam Cas erbij…. Ik heb in totaal zo een 300 koekjes gebakken als traktatie voor mijn collega’s en voor in het ziekenhuis…. Iedereen was laaiend enthousiast. Ook een dikke duim voor de geweldige levering, mooi verpakt, leuke persoonlijke boodschap en recept op een mooi kaartje. Het zal zeker mijn laatste bestelling niet zijn ?

Herlinde Van Duyse

Response from Meer van Moos

300 koekjes wat geweldig dat vinden we superleuk om te horen! Bedankt voor je enthousiasme en we hopen je snel weer terug te zien!

5,0 rating
10 maart 2020

Correcte en snelle levering. Het openen van het postpakketje alleen al is een zeer aangename ontdekking: naast de stempels vind je leuke kaartjes met tips, recept, uitstekers,… Met de handige tips en met de goede kwaliteit van de stempels kan je veel unieke koekjes maken. Een echte aanrader!

Marie

Response from Meer van Moos

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en fantastische foto’s. Wij hebben genoten van de avant-première. Succes met de laatste loodjes.

5,0 rating
8 maart 2020

Heel mooie vorm , gemakkelijk in gebruik en de uitleg en recept dat je erbij krijgt is top een echte aanrader.

Johan Vanhorenbeeck

Response from Meer van Moos

Wij van mevr. Moos genieten van zulke mooie woorden en foto’s. De koekjes komen nog mooier uit op de robuuste houten achtergrond.

5,0 rating
5 maart 2020

Heel mooie stempel! En dankzij het recept en de tips lukte het goed van de eerste keer. 🙂

Karen

Response from Meer van Moos

Hi Karin, hartelijk dank voor je review en mooie foto’s. Wat een geweldige foto van Max en de mooie koekjes <3

5,0 rating
4 maart 2020

De naamstempel werkt erg goed in het deeg en de koekjes waren erg smakelijk (makkelijk recept)! Zeker een aanrader.

Tessa

Response from Meer van Moos

Hoi Tessa, wat fijn om te horen dat je onze koekjesstempels aanraadt. Wat zijn je koekjes mooi gelukt, hartelijk dank voor het doorsturen van de foto’s. Otis zal apetrots zijn geweest <3

5,0 rating
4 maart 2020

Wat een leuke stempels! En daar bovenop kreeg ik nog een heerlijk recept voor koekjes en heel nuttige tips. Ik dacht eerst “bij mij gaan die er nooit zo goed uitzien..” maar dat was verkeerd gedacht. Het lukt heel goed als je het recept en de tips goed volgt. Aanrader!

Marlies

Response from Meer van Moos

Hoi Marlies, en geheel terecht, wat zien je koekjes er prachtig uit! Bedankt voor de mooie woorden en prachtige foto’s.

5,0 rating
4 maart 2020

Snelle levering, super leuk verpakt ook met als verrassing een mooie recepten kaart. Blij mee!

Starla Boerman

Response from Meer van Moos

Hoi Starla, bedankt alvast voor je review! En heel veel bakplezier.

5,0 rating
4 maart 2020

Top

Nicolette Havelaar-Melkegers
5,0 rating
4 maart 2020

Dit is echt een aanrader.
Werkt perfect bij fondant en marsepein.
Ook de extra steekvorm die erbin geleverd wordt maakt dat het in een handomdraai goed lukt .

Nicolette Havelaar-Melkegers

Response from Meer van Moos

Hoi Nicolette, het is erg fijn om je review te lezen dank je wel dat je de moeite hebt genomen.

1,0 rating
4 maart 2020

Helemaal blij met onze koekjesstempel! Snel geleverd, duidelijke handleiding en recept, super makkelijk in gebruik en overheerlijke koekjes.

Mieke

Response from Meer van Moos

Hoi Mieke, ik wil je graag laten weten dat ik blij ben met deze mooie woorden. En je foto’s spreken boekdelen. Prachtige koekjes, ze zien er heerlijk uit. Ik denk dat het aantal sterren per ongeluk fout is aangeduid 🙂

5,0 rating
24 februari 2020

Snelle levering van de koekstempel. De stempel ziet er mooi verzorgd uit. Ook is het met alle extra’s, inclusief recept erg eenvoudig om van start te gaan. Al met al zal ik vast en zeker vaker een stempel hier kopen. Ook het contact verliep prima, toen ik even iets niet begreep. Ga zo door, het biedt veel mogelijkheiden.

Liesbeth

Response from Meer van Moos

Dag Liesbeth, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Ik vind het fijn om je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.

5,0 rating
29 december 2019

Ik ben heel tevreden met mijn koekjesstempel.
In het begin was het een beetje wennen, maar bij een tweede bakbeurt ging het al veel beter.
De familie en vrienden voor wie ik ze gebakken heb op de babyborrel van Maurice vonden ze heerlijk.
En in korte tijd waren al koekjes opgegeten.

martine
5,0 rating
16 december 2019

Voor het kraamfeest van onze Saar hebben wij een ronde koekstempel met naam besteld. De bestelling kwam keurig verpakt en snel binnen. De verpakking was ook mooi en degelijk. Recept en uitsteker+latjes waren bijgevoegd. We konden meteen aan de slag. Het recept is heerlijk en levert knapperige smakelijke koekjes op. We hebben geëxperimenteerd met speculaaskruiden, cacao en citroenextract. Ook dat kan prima met het bijgeleverde recept. De stempel maakt duidelijke afdrukken en het deeg laat makkelijk los. Zelfs de kleine details zijn goed zichtbaar. De gasten waren erg enthousiast en dachten dat de koekjes ergens uit een bakkerij kwamen. Wij kunnen de koekstempels van Irma alleen maar van harte aanbevelen.

De ouders van Saar
5,0 rating
2 december 2019

We waren zeer blij met de snelle levering van onze stempel. Bij de stempel zat een boekje met het recept en enkele tips. Ik ging direct aan de slag. Het maken van het deeg was eenvoudig en ook het stempelen en uitsteken gingen vlot. De koekjes zijn niet enkel heel mooi maar ook heel erg lekker.

Nele V
5,0 rating
2 december 2019

Ik heb de stempel samen met het uitsteekvormpje en de latjes snel ontvangen. Er zat ook een leuk boekje bij met het recept en enkele tips. Ik ben direct aan de slag gegaan. Het deeg is eenvoudig om te maken en ook het stempelen en uitsteken van de koekjes ging heel vlot.

Nele Van Haevre
5,0 rating
25 november 2019

Snelle en vlotte afhandeling en prima kwaliteit !

KoenV
5,0 rating
18 november 2019

Zoals altijd bij Mervouw Moos was de verzending van de bestelling perfect verzorgd en ontzettend mooi verpakt. We hebben heerlijke koekjes gebakken en ontdekt dat ook de fondantstempel een leuke afdruk geeft in het deeg van de koekjes 🙂 Ontzettend fijn om de afbeelding van het geboortekaartje van onze dochter ook eens op te kunnen eten!

Etienne
5,0 rating
12 november 2019

Supercontent met mijn originele Marokkaanse koekjesstempel van Mevr. Moos. Snelle levering van een starterspakketje met stempel, uitsteekcirkel, latjes, recept, nuttige tips en zelfs een persoonlijk bedankje.

Sabine
5,0 rating
12 november 2019

Prachtige stempel, snelle levering! Voor het afgewerkte resultaat wachten we nog even af tot het zijn verjaardag is!
Groetjes

Astrid Cole
4,0 rating
6 oktober 2019

Ik was alvast al heel tevreden over de leuke kaartjes met nuttige info en belangrijke tips. Dit was heel bruikbaar.
De houten maatlatjes kwamen ook heel goed van pas om de deeg gelijkmatig uit te rollen. Daar was ik super tevreden over.
De stempel om het logo op de koekjes te zetten vond ik persoonlijk het makkelijkst in gebruik.
De stempel om het logo in de koekjes te krijgen vond ik iets moeilijker in gebruik. Maar oefening baart kunst.
En uiteindelijk zijn alle koekjes gelukt. 🙂
Mijn eerste ervaring met koekjesstempels was al zeker geen teleurstelling. Op het geboortefeest van mijn petekindje Miel waren ze heel aangenaam verrast met de koekjes met zijn naam op.

Elke
5,0 rating
5 oktober 2019

De stempel is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Leuk om eens iets anders te trakteren dan beschuit met muisjes.

Jasper
5,0 rating
3 oktober 2019

Zeer goede service en persoonlijke aanpak! Alles werd geleverd in het startpakket, duidelijke instructies en materiaal meegeleverd. Topresultaat!

Caroline
5,0 rating
2 oktober 2019

De bestelling liep goed. De stempel werd binnen een week geleverd en het bijgeleverde recept was heerlijk.
Wellicht een tip om een tweede recept bij te leveren van een minder hard/knapperig koekje. Nu was het koekje voor de kleine kinderen waarvoor de traktatie bedoeld was nog te hard.

V van Kortenhof

Response from Meer van Moos

Ik ben bang dat het deeg niet zachter kan. Het deeg mag niet “uitlopen”, want anders is de stempelafdruk niet goed zichtbaar. Het recept moet daarom zoveel suiker en meel bevatten. (En dat maakt dat het koekje knapperig is)
Een alternatief is om de afdruk in fondant te maken en dan te plakken op een platte muffin, eierkoek of peperkoek
De levertijd is voor 11:00 uur besteld is de volgende werkdag verstuurd. De stempel is op donderdag besteld en zaterdag geleverd. Dus binnen een week 🙂

5,0 rating
1 oktober 2019

Wij vonden de koekjes erg leuk en onze omgeving reageerde ook positief.
Wij maken van het bakken altijd wel een feestje. De koekjes zijn ook erg leuk voor verjaardagen dus niet alleen bij geboorte. Want Roos vindt het nu fantastisch dat ze haar eigen koekjes kan maken.

Helene
5,0 rating
28 september 2019

Irma, bedankt alvast. Ik ben echt heel grote fan van je werk.
Wat je aanbiedt en de uitbreiding (stempels) is van topkwaliteit!

Leen
5,0 rating
26 september 2019

Wij hebben de koekjesstempel besteld en waren verrast door het leuke pakketje wat we kregen. Naast de stempel kregen we stokjes die we konden gebruiken onder de deegroller zodat het deeg de perfecte dikte kreeg voor de koekjes. Ook zat er een receptenkaartje bij (en dat recept is ook een aanrader). We hadden er ook doorzichtige zakjes met een door mevrouw Moos ontworpen sluitsticker bij besteld, omdat we de koekjes als bedankje voor onze bruiloftsgasten hebben gebakken. De koekjesstempel zelf is heel makkelijk in gebruik. Het is stevig materiaal. Hierdoor kun je gemakkelijk het vormpje in het deeg drukken en met het omhulsel het koekje uitsnijden. Het vormpje is goed zichtbaar op het koekje en na het bakken heb je echt een uniek product. Ten slotte is de koekjesvorm makkelijk schoon te maken met de hand waardoor je hem snel nog een keer kunt gebruiken. Kortom: echt een aanrader!

Janneke
5,0 rating
26 september 2019

Wat een leuke uitbreiding van het Mevr. Moos assortiment! Voor traktatie van m’n zoon die 5 werd een naam- en hoerastempel besteld. Het hele proces was een feestje! Samen deeg maken, koekjes bakken en daarna in de zakjes doen. Heel gezellig! Met de instructies van Mevr. Moos erbij kan het niet mis gaan.
Echt een aanrader voor een smakelijke en originele traktatie!

Marije
5,0 rating
24 september 2019

Vorige week middels Google de prachtige koekstempels gespot? in een klap verliefd op de producten van mevr Moos! Vanaf het eerste contact een heel fijn en snel e-mail verkeer. Een op maat gemaakte stempel is geen probleem, tevens denkt Irma met je mee en geeft advies bij je keuze. Bij het ontvangen van het pakketje voelt het werkelijk als een cadeautje met alle extras. Absoluut een aanrader, alles wordt gemaakt met liefde voor het product!! Super bedankt!!

Yvette
5,0 rating
11 september 2019

Wat een gave, persoonlijke koekstempel kreeg ik voor mijn verjaardag! Met hele duidelijke (en mooie) omschrijving lukte het perfect. De kids gaven de koekjes een 9,5? Echt een aanrader!

Margriet
5,0 rating
7 augustus 2019

Voor de derde keer hebben we kaarten door mevr. Moos laten ontwerpen en weer zijn we heel tevreden. En nu ook met bijpassende koekstempel (die niet in de vaatwasser kan 😉 ).
Bedankt Irma!

Reinier
5,0 rating
16 juni 2019

Gisteren op een hele andere manier creatief geweest? onze lieve Krijnn? vandaag gedoopt. En deze heerlijke koekjes zijn volop gegeten en mee naar huis genomen??
Volgens het recept van mevr. Moos met af en toe een subtiele toevoeging? en met een geweldige koekjes stempel?!
Absoluut een aanrader!!
Recept=heerlijk❤️
Stempel=geweldig❤️
Service=super❤️
Resultaat=??
Check mevr. Moos?
Dankjewel Irma Janssen voor dit fantastische product???

EI
5,0 rating
23 april 2019

100% tevreden! ?
Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook het papier is prachtig.
Wij hebben naast de geboortekaartjes ook de koekjesstempels erbij besteld. Deze zijn geheel passend in de stijl van het geboortekaartje. Super leuk als traktatie op de opvang!
Kortom, wij zijn enthousiast over Mevrouw Moos! Absolute aanrader voor wie op zoek is naar prettig contact en een verzorgd en origineel ontwerp van een piekfijn geboortekaartje.

Dorien