Reviews

Laat je overtuigen door onze klanten. Mevr. Moos streeft naar 100% tevredenheid.

Hier vind je foto’s van koekjes gemaakt door klanten.

Ook BAKKENDERWIJS heeft onze koekstempel getest, een uitgebreide review is te lezen op haar site “www.bakkenderwijs.nl”.

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (aantal reviews: 32)
5 star94%
4 star3%
3 star0%
2 star0%
1 star3%
5,0 rating
18 maart 2020

Ik had eerst een stempel met olifantje besteld via bol.com….na de geboorte van onze kleinzoon heb ik er 1tje besteld met een olifantje en zijn naam Cas erbij…. Ik heb in totaal zo een 300 koekjes gebakken als traktatie voor mijn collega’s en voor in het ziekenhuis…. Iedereen was laaiend enthousiast. Ook een dikke duim voor de geweldige levering, mooi verpakt, leuke persoonlijke boodschap en recept op een mooi kaartje. Het zal zeker mijn laatste bestelling niet zijn 😜

Herlinde Van Duyse
5,0 rating
10 maart 2020

Correcte en snelle levering. Het openen van het postpakketje alleen al is een zeer aangename ontdekking: naast de stempels vind je leuke kaartjes met tips, recept, uitstekers,… Met de handige tips en met de goede kwaliteit van de stempels kan je veel unieke koekjes maken. Een echte aanrader!

Marie

Response from Meer van Moos

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en fantastische foto’s. Wij hebben genoten van de avant-première. Succes met de laatste loodjes.

5,0 rating
8 maart 2020

Heel mooie vorm , gemakkelijk in gebruik en de uitleg en recept dat je erbij krijgt is top een echte aanrader.

Johan Vanhorenbeeck

Response from Meer van Moos

Wij van mevr. Moos genieten van zulke mooie woorden en foto’s. De koekjes komen nog mooier uit op de robuuste houten achtergrond.

5,0 rating
5 maart 2020

Heel mooie stempel! En dankzij het recept en de tips lukte het goed van de eerste keer. 🙂

Karen

Response from Meer van Moos

Hi Karin, hartelijk dank voor je review en mooie foto’s. Wat een geweldige foto van Max en de mooie koekjes <3

5,0 rating
4 maart 2020

De naamstempel werkt erg goed in het deeg en de koekjes waren erg smakelijk (makkelijk recept)! Zeker een aanrader.

Tessa

Response from Meer van Moos

Hoi Tessa, wat fijn om te horen dat je onze koekjesstempels aanraadt. Wat zijn je koekjes mooi gelukt, hartelijk dank voor het doorsturen van de foto’s. Otis zal apetrots zijn geweest <3

5,0 rating
4 maart 2020

Wat een leuke stempels! En daar bovenop kreeg ik nog een heerlijk recept voor koekjes en heel nuttige tips. Ik dacht eerst “bij mij gaan die er nooit zo goed uitzien..” maar dat was verkeerd gedacht. Het lukt heel goed als je het recept en de tips goed volgt. Aanrader!

Marlies

Response from Meer van Moos

Hoi Marlies, en geheel terecht, wat zien je koekjes er prachtig uit! Bedankt voor de mooie woorden en prachtige foto’s.

5,0 rating
4 maart 2020

Snelle levering, super leuk verpakt ook met als verrassing een mooie recepten kaart. Blij mee!

Starla Boerman

Response from Meer van Moos

Hoi Starla, bedankt alvast voor je review! En heel veel bakplezier.

5,0 rating
4 maart 2020

Top

Nicolette Havelaar-Melkegers
5,0 rating
4 maart 2020

Dit is echt een aanrader.
Werkt perfect bij fondant en marsepein.
Ook de extra steekvorm die erbin geleverd wordt maakt dat het in een handomdraai goed lukt .

Nicolette Havelaar-Melkegers

Response from Meer van Moos

Hoi Nicolette, het is erg fijn om je review te lezen dank je wel dat je de moeite hebt genomen.

1,0 rating
4 maart 2020

Helemaal blij met onze koekjesstempel! Snel geleverd, duidelijke handleiding en recept, super makkelijk in gebruik en overheerlijke koekjes.

Mieke

Response from Meer van Moos

Hoi Mieke, ik wil je graag laten weten dat ik blij ben met deze mooie woorden. En je foto’s spreken boekdelen. Prachtige koekjes, ze zien er heerlijk uit. Ik denk dat het aantal sterren per ongeluk fout is aangeduid 🙂

5,0 rating
24 februari 2020

Snelle levering van de koekstempel. De stempel ziet er mooi verzorgd uit. Ook is het met alle extra’s, inclusief recept erg eenvoudig om van start te gaan. Al met al zal ik vast en zeker vaker een stempel hier kopen. Ook het contact verliep prima, toen ik even iets niet begreep. Ga zo door, het biedt veel mogelijkheiden.

Liesbeth

Response from Meer van Moos

Dag Liesbeth, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Ik vind het fijn om je de volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.

5,0 rating
29 december 2019

Ik ben heel tevreden met mijn koekjesstempel.
In het begin was het een beetje wennen, maar bij een tweede bakbeurt ging het al veel beter.
De familie en vrienden voor wie ik ze gebakken heb op de babyborrel van Maurice vonden ze heerlijk.
En in korte tijd waren al koekjes opgegeten.

martine
5,0 rating
16 december 2019

Voor het kraamfeest van onze Saar hebben wij een ronde koekstempel met naam besteld. De bestelling kwam keurig verpakt en snel binnen. De verpakking was ook mooi en degelijk. Recept en uitsteker+latjes waren bijgevoegd. We konden meteen aan de slag. Het recept is heerlijk en levert knapperige smakelijke koekjes op. We hebben geëxperimenteerd met speculaaskruiden, cacao en citroenextract. Ook dat kan prima met het bijgeleverde recept. De stempel maakt duidelijke afdrukken en het deeg laat makkelijk los. Zelfs de kleine details zijn goed zichtbaar. De gasten waren erg enthousiast en dachten dat de koekjes ergens uit een bakkerij kwamen. Wij kunnen de koekstempels van Irma alleen maar van harte aanbevelen.

De ouders van Saar
5,0 rating
2 december 2019

We waren zeer blij met de snelle levering van onze stempel. Bij de stempel zat een boekje met het recept en enkele tips. Ik ging direct aan de slag. Het maken van het deeg was eenvoudig en ook het stempelen en uitsteken gingen vlot. De koekjes zijn niet enkel heel mooi maar ook heel erg lekker.

Nele V
5,0 rating
2 december 2019

Ik heb de stempel samen met het uitsteekvormpje en de latjes snel ontvangen. Er zat ook een leuk boekje bij met het recept en enkele tips. Ik ben direct aan de slag gegaan. Het deeg is eenvoudig om te maken en ook het stempelen en uitsteken van de koekjes ging heel vlot.

Nele Van Haevre
5,0 rating
25 november 2019

Snelle en vlotte afhandeling en prima kwaliteit !

KoenV
5,0 rating
18 november 2019

Zoals altijd bij Mervouw Moos was de verzending van de bestelling perfect verzorgd en ontzettend mooi verpakt. We hebben heerlijke koekjes gebakken en ontdekt dat ook de fondantstempel een leuke afdruk geeft in het deeg van de koekjes 🙂 Ontzettend fijn om de afbeelding van het geboortekaartje van onze dochter ook eens op te kunnen eten!

Etienne
5,0 rating
12 november 2019

Supercontent met mijn originele Marokkaanse koekjesstempel van Mevr. Moos. Snelle levering van een starterspakketje met stempel, uitsteekcirkel, latjes, recept, nuttige tips en zelfs een persoonlijk bedankje.

Sabine
5,0 rating
12 november 2019

Prachtige stempel, snelle levering! Voor het afgewerkte resultaat wachten we nog even af tot het zijn verjaardag is!
Groetjes

Astrid Cole
4,0 rating
6 oktober 2019

Ik was alvast al heel tevreden over de leuke kaartjes met nuttige info en belangrijke tips. Dit was heel bruikbaar.
De houten maatlatjes kwamen ook heel goed van pas om de deeg gelijkmatig uit te rollen. Daar was ik super tevreden over.
De stempel om het logo op de koekjes te zetten vond ik persoonlijk het makkelijkst in gebruik.
De stempel om het logo in de koekjes te krijgen vond ik iets moeilijker in gebruik. Maar oefening baart kunst.
En uiteindelijk zijn alle koekjes gelukt. 🙂
Mijn eerste ervaring met koekjesstempels was al zeker geen teleurstelling. Op het geboortefeest van mijn petekindje Miel waren ze heel aangenaam verrast met de koekjes met zijn naam op.

Elke
5,0 rating
5 oktober 2019

De stempel is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Leuk om eens iets anders te trakteren dan beschuit met muisjes.

Jasper
5,0 rating
3 oktober 2019

Zeer goede service en persoonlijke aanpak! Alles werd geleverd in het startpakket, duidelijke instructies en materiaal meegeleverd. Topresultaat!

Caroline
5,0 rating
2 oktober 2019

De bestelling liep goed. De stempel werd binnen een week geleverd en het bijgeleverde recept was heerlijk.
Wellicht een tip om een tweede recept bij te leveren van een minder hard/knapperig koekje. Nu was het koekje voor de kleine kinderen waarvoor de traktatie bedoeld was nog te hard.

V van Kortenhof

Response from Meer van Moos

Ik ben bang dat het deeg niet zachter kan. Het deeg mag niet “uitlopen”, want anders is de stempelafdruk niet goed zichtbaar. Het recept moet daarom zoveel suiker en meel bevatten. (En dat maakt dat het koekje knapperig is)
Een alternatief is om de afdruk in fondant te maken en dan te plakken op een platte muffin, eierkoek of peperkoek
De levertijd is voor 11:00 uur besteld is de volgende werkdag verstuurd. De stempel is op donderdag besteld en zaterdag geleverd. Dus binnen een week 🙂

5,0 rating
1 oktober 2019

Wij vonden de koekjes erg leuk en onze omgeving reageerde ook positief.
Wij maken van het bakken altijd wel een feestje. De koekjes zijn ook erg leuk voor verjaardagen dus niet alleen bij geboorte. Want Roos vindt het nu fantastisch dat ze haar eigen koekjes kan maken.

Helene
5,0 rating
28 september 2019

Irma, bedankt alvast. Ik ben echt heel grote fan van je werk.
Wat je aanbiedt en de uitbreiding (stempels) is van topkwaliteit!

Leen
5,0 rating
26 september 2019

Wij hebben de koekjesstempel besteld en waren verrast door het leuke pakketje wat we kregen. Naast de stempel kregen we stokjes die we konden gebruiken onder de deegroller zodat het deeg de perfecte dikte kreeg voor de koekjes. Ook zat er een receptenkaartje bij (en dat recept is ook een aanrader). We hadden er ook doorzichtige zakjes met een door mevrouw Moos ontworpen sluitsticker bij besteld, omdat we de koekjes als bedankje voor onze bruiloftsgasten hebben gebakken. De koekjesstempel zelf is heel makkelijk in gebruik. Het is stevig materiaal. Hierdoor kun je gemakkelijk het vormpje in het deeg drukken en met het omhulsel het koekje uitsnijden. Het vormpje is goed zichtbaar op het koekje en na het bakken heb je echt een uniek product. Ten slotte is de koekjesvorm makkelijk schoon te maken met de hand waardoor je hem snel nog een keer kunt gebruiken. Kortom: echt een aanrader!

Janneke
5,0 rating
26 september 2019

Wat een leuke uitbreiding van het Mevr. Moos assortiment! Voor traktatie van m’n zoon die 5 werd een naam- en hoerastempel besteld. Het hele proces was een feestje! Samen deeg maken, koekjes bakken en daarna in de zakjes doen. Heel gezellig! Met de instructies van Mevr. Moos erbij kan het niet mis gaan.
Echt een aanrader voor een smakelijke en originele traktatie!

Marije
5,0 rating
24 september 2019

Vorige week middels Google de prachtige koekstempels gespot👀 in een klap verliefd op de producten van mevr Moos! Vanaf het eerste contact een heel fijn en snel e-mail verkeer. Een op maat gemaakte stempel is geen probleem, tevens denkt Irma met je mee en geeft advies bij je keuze. Bij het ontvangen van het pakketje voelt het werkelijk als een cadeautje met alle extras. Absoluut een aanrader, alles wordt gemaakt met liefde voor het product!! Super bedankt!!

Yvette
5,0 rating
11 september 2019

Wat een gave, persoonlijke koekstempel kreeg ik voor mijn verjaardag! Met hele duidelijke (en mooie) omschrijving lukte het perfect. De kids gaven de koekjes een 9,5😀 Echt een aanrader!

Margriet
5,0 rating
7 augustus 2019

Voor de derde keer hebben we kaarten door mevr. Moos laten ontwerpen en weer zijn we heel tevreden. En nu ook met bijpassende koekstempel (die niet in de vaatwasser kan 😉 ).
Bedankt Irma!

Reinier
5,0 rating
16 juni 2019

Gisteren op een hele andere manier creatief geweest😍 onze lieve Krijnn💙 vandaag gedoopt. En deze heerlijke koekjes zijn volop gegeten en mee naar huis genomen👍🏻
Volgens het recept van mevr. Moos met af en toe een subtiele toevoeging🍪 en met een geweldige koekjes stempel😍!
Absoluut een aanrader!!
Recept=heerlijk❤️
Stempel=geweldig❤️
Service=super❤️
Resultaat=😍😋
Check mevr. Moos😃
Dankjewel Irma Janssen voor dit fantastische product👍🏻😘

EI
5,0 rating
23 april 2019

100% tevreden! 💓
Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook het papier is prachtig.
Wij hebben naast de geboortekaartjes ook de koekjesstempels erbij besteld. Deze zijn geheel passend in de stijl van het geboortekaartje. Super leuk als traktatie op de opvang!
Kortom, wij zijn enthousiast over Mevrouw Moos! Absolute aanrader voor wie op zoek is naar prettig contact en een verzorgd en origineel ontwerp van een piekfijn geboortekaartje.

Dorien